Anunţ

Când tatăl se întoarce de la serviciu seara târziu, o găsi pe fiica sa aşteptându-l nerăbdătoare în pragul uşii…

Anunţ

Când tatăl se întoarce de la serviciu seara târziu, o găsi pe fiica sa de 5 ani, Tifanny, aşteptându-l nerăbdătoare în pragul uşii. Se îndreptă spre bucătărie, iar copila îl urmă.

“Cât câştigi pe oră, tati?”.

Foarte obosit şi stresat, tatăl micuţei se enervă când auzi întrebarea. “Nu este treaba ta!”, îi răspunse răstit copilei.
Tifanny însă a insistat: “Te rog tati, spune-mi cât câştigi pe oră!”
“Bine”, mârâi tatăl fetiţei, “Câştig cam 20 de dolari pe oră”.
Apoi Tifanny îl întreabă: “Tati, poţi să-mi împrumuţi 10 dolari?”
“Nici nu te gândi!” spune tatăl părăsind furios camera.

Mai târziu, tatăl se simţi îngrozitor de vinovat pentru felul în care se comportase cu fiica sa. Se duse în camera ei şi o găsi încă trează şi cu lacrimi în ochi. Scoase din buzunar o bancnotă de zece dolari şi i-o întinse copilei cu blândeţe încercând să-şi răscumpere purtarea. Se aşeză pe marginea patului întrebându-se pentru ce îi trebuiau fetiţei banii.
Tifanny zâmbi larg, sări din pat bucuroasă şi se repezi spre un sertar. Scoase de acolo un pumn de bancnote mototolite şi de monede.

Aşeză mica comoară pe pat, adăugă bancnota căpătată de la tatăl ei şi împinse grămada spre tăticul ei. “Tati, acum am douăzeci de dolari. Pot să cumpăr pentru mâine o oră din timpul tău?” sursa: momenteinviata.ro

Anunţ
Share This
Bine ai venit!
Cu un Like Urmăresti cele mai noi BANCURI pe pagina de Facebook.