Anunţ

Sotul meu m-a scos la cina la restaurant si a comandat cel mai bun…

Anunţ

Tanara si apetisanta mea sotie statea dimineata in bucatarie, pregatindu-ne ca de obicei 4 oua fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, imbracata doar cu un T-shirt scurt pe ea, cu care si dormise. Asa cum am intrat, aproape adormit, ea s-a aplecat misterios spre mine:

- Ar trebui sa faci dragoste cu mine incepand din acest moment!

- Uau! Ochii mi s-au luminat brusc, sunt oare treaz sau inca visez? Atunci nu poate sa fie decat ziua mea norocoasa! Am imbratisat-o si apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie.
La final, ea mi-a spus un tandru “Multumesc!” si s-a intors iute spre aragaz, cu tricoul inca in jurul gatului.
Fericit, dar un pic derutat, am intrebat: 
- Ce a fost asta?
Si mi-a explicat: 
- Stii, s-a stricat cronometrul si nu stiam cat timp sa fierb ouale…

 ***

Ea povesteste colegelor la munca :
- Fetelor, ce seara romantica am avut…. Sotul meu m-a scos la cina la restaurant…. A comandat cel mai bun vin …. Spre casa am mers pe jos, brat la brat, doar noi si stelele….Nici frigul nu-l simteam….Doar fericire…..Nu va spun ce partida de amor am facut, ca-n luna de miere….

El povesteste colegilor la munca :
- Seara de cosmar…. Au luat idiotii lumina, si cum nu aveam nimic pregatit pentru cina, am iesit la restaurant….Mi-am zis ca daca tot am venit, barem un vin bun sa comand….M-a mâncat…. Scump frate, de nici bani de taxi n-am mai avut…. Ca prostii pe jos…. Si era un frig !!!!! De draci , o ora m-a tinut o partida de s*x …..

Anunţ
Share This
Bine ai venit!
Cu un Like Urmăresti cele mai noi BANCURI pe pagina de Facebook.