Anunţ

Bula naufragiaza pe o insula si este prins…

Anunţ

Bula naufragiaza pe o insula si este prins de un trib de canibali. Este dus in fata sefului de trib, care era extrem de fioros. Acesta ii spune lui Bula:
-O sa te legam cu mainile in sus de o creanga. Daca pana maine dimineata reusesti sa belesti p…a, ai scapat. Daca nu, te bagam la cazan si te mancam!
Se lasa noaptea, se chinuie bietu’ Bula sa-si beleasca p…a cu picioarele, frecand-o de copacul de care era legat etc, dar nu reuseste nicidecum. Disperat, ridica privirea spre cer si zice:
-Doamne, te rog, trimite-mi un inger sa ma ajute!
Dupa mai multe rugaciuni staruitoare, in sfarsit din cer coboara un inger si il intreaba pe BUla ce problema are. Bula ii explica si il roaga pe inger sa ii beleasca p…a. Ingerul ii spune ca nu are cum sa faca el acest lucru, fiind o fiinta sfanta si diafana, dar il va invata ce sa faca pt a rezolva problema. Ii spune lui Bula ca a doua zi dimineata, cand seful de trib va veni spre el sa vada daca a belit-o, sa ii dea un sut cat poate de tare din c…e. Bula se uita neincrezator, dar se gandeste ca asta e, n-are ce face. A doua zi cand vine seful, Bula ii arde cu sete un sut in c…e. Seful incepe sa urle de durere si de furie, ir ingerul apare langa Bula si ii spune:
-E, acum chiar ai belit p…a!

Anunţ
Share This
Bine ai venit!
Cu un Like Urmăresti cele mai noi BANCURI pe pagina de Facebook.